Welkom & Have fun!

Voorstelrondje:"Boeken lezen is mijn passie & mijn blog maakt mij blij".
Het doel van dit blog is om iedereen enthousiast te maken 
voor boeken en mooie verhalen......
Welkom op mijn blog!

Leuk dat je op mijn blog rondwandelt. Ik ben Annette Overvoorde, een enthousiaste veellezer, booklover & boekblogger. Kortgesloten: ik lees graag.  Vroeger vond je mij uren in de bibliotheek. De boeken van bijvoorbeeld Paul Biegel verslond ik. Ik zat er gewoon helemaal in. Mijn fantasie ging met mij op de loop en ik zat dan ook letterlijk gewoon "in" het boek.

Om te voorkomen, dat ik dubbele boeken ging kopen & lezen ben ik in 2016 dit blog gestart. De vele verhalen kon ik niet onthouden en ik wilde het gaan vastleggen. En daar gelijk mijn leeservaring aan koppelen. En voila...dit blog was geboren. 


Meestal lees ik thrillers en romans. Maar dat kan ook een YA (Young Adult) , NA (New Adult)  of kidsboek zijn. Door deel te nemen aan leesclubs van ThrillZone of bijvoorbeeld Hebban kom ik ook andere soorten boeken tegen. En dat is mooi. Tevens ga je anders naar een verhaal kijken. Het krijgt zo meer diepgang. Een andere kijk op zaken. Stof tot nadenken en dat is mooi.

Soms ben ik proeflezer, vooruit-lezer of ambassadeur van een boek. Dat kan ook een kinderboek zijn. Na het lezen maak ik een eerlijke recensie, plaats dit op mijn blog en deel dit op social media in diverse leesgroepen,Bol.com, bruna, Hebban, Goodreads, Bloglovin, ed. En stuur de uitgeverij een kopie. 

Vind je het leuk, dat jouw boek gelezen wordt voor een recensie op mijn blog? Of heb je vragen of tips, stuur mij dan een bericht via:
birdys.boeken@gmail.com.

Heb je andere vragen of opmerkingen, ook dan hoor ik het graag. 

Veel plezier gewenst op mijn blog. 

groeten,
Annette Overvoorde
Birdys Boeken